Gastronomický zážitek v restauraci K-Triumf

Hledáte restauraci, kde se dobře najíte a můžete bez obav vypustit své ratolesti ven na hřiště, nebo se podívat na zvířátka v naší jedinečné oboře? Vaříme z domácích surovin a máme maso z vlastního chovu. Od nás je to už jen kousek do Kuksu nebo ZOO Dvůr Králové.
Jídla vaříme z domácích surovin a masa z vlastního chovu.

Naše stylová restaurace je otevřena všem návštěníkům. Je vhodná pro rodiny s dětmi i pro ty, kteří hledají klid v srdci přírody. Nabízíme českou i mezinárodní kuchyni založenou na špičkové gastronomii a vycházející převážně z vlastních čerstvých surovin.

Prohlédněte si

podzimní menu našeho šéfkuchaře Jana Nedělky.

Proč nás navštívit

  • Zvěřina z vlastní honitby
  • Stylové prostředí - restaurace, kavárna, vinný sklípek
  • Venkovní terasa s krásným výhledem do obory s vysokou zvěří
  • Pohodlně zaparkujete přímo před hotelem
  • Možnost pikniku v krásné přírodě kolem hotelu
  • Otevřeno i pro širokou veřejnost
  • Ideální místo pro oslavy, svatby, rauty

Otevírací doba

Pondělí - sobota: 11:00 - 22:00
Neděle: 11:00 - 21:00

Rezervujte si stůl

Tel.: +420 491 407 121
E-mail: info@k-triumf.cz 

Náš šéfkuchař Jan Nedělka

Šéf kuchař Jan Nedělka vnímá vaření v souvislostech, každý pokrm musí mít charakter, podstatu, ducha.K vaření Honzu přivedla babička. Báječná kuchařka, na jejíž buchty či nasucho pečené bramborové placky vzpomíná dodnes. „Vyučil jsem se a poté zjistil, že je to nádherné povolání, ke kterému se musí přistupovat s úctou a respektem. Od té doby mě vaření ovládlo a stalo se mým každodenním chlebem,“ říká mladý talentovaný šéfkuchař. „Vždy jsem lpěl na poctivé kuchyni a kvalitních surovinách. Miluji kombinovat chutě a vůně a vždy mi záleželo na tom, aby jídlo z mé kuchyně bylo zážitkem.

Jan Nedělka vnímá vaření v souvislostech, každý pokrm musí mít charakter, podstatu, ducha. Snaží se receptům vtisknout vlastní rukopis. Rád experimentuje a vymýšlí nové kombinace, na druhé straně u tradičních jídel z různých kuchyní dodržuje přesně recepty. Italskou kuchyni se učil od Italů, francouzskou od Francouzů. Vaří s láskou a velmi si cení toho, že v současném působišti má k dispozici dobré zdroje surovin, například zvěřinu z vlastních chovů či prasátka z Přeštic.

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.