Zvěřinový týden (18. - 25. 10. 2019)

Již tento pátek (18. 10.) startuje náš tradiční Zvěřinový týden! Můžete se těšit na speciality z mas z našeho chovu. Co takhle jelení guláš, kančí kýta se šípkovou omáčkou čí filírovaný dančí steak?

ZVĚŘINOVÝ TÝDEN

18. 10 - 25. 10. 2019

Jemná zvěřinová paštika s hruškovým chutney, rozpečený chléb (80g)
95,-

Zvěřinový vývar s masem, zeleninou a barevnou čočkou (0,2l)
55,-

Jelení guláš s brusinkami a perníkovým knedlíčkem (150g)
210,-

Kančí kýta se šípkovou omáčkou, pečenou zimní zeleninou a nastavovanou bramborovou kaší (200g)
250,-

Filírovaný dančí steak na bramborových placičkách s kaštanovým pyré a jalovcovou omáčkou (200g)
360,-

Dančí svíčková ochucená prachem z parmské šunky podávaná na houbovém krupotu (150g)
340,-

Přejeme Vám dobrou chuť!

Rezervujte si termín a stůl:


Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.